fredag 6 december 2013

Maten och restaurangen.

Vi hade ju All inclusive så det blev mycket mat. Buffé alla dagar med massor av olika rätter. Hotellet var fyllt av italienare och maten var nog anpassad till det, alltid pasta och risotto och italiensk glass som var görgod.

Här hittade man den varma maten, mycket fisk av lokal art. Den smakade vi bara någon gång.
Mitt bästa var spansk potatiskaka och mossaka.

Restaurangen var stor så det var lite skolmatsalsvarning, men små bord och vita dukar hjälpte upp det hela.

Brödbordet.

Vintunnan som stod där frukost, lunch och middag, en med rött och en med vitt.
Det var lokalt vin som första dagarna var riktigt bra men sedan fick de nog en annan sändning!!
Eller var det nyhetens behag.

Fruktbordet var oftast mer utförligt än så här med papaya, melon, applen, apelsiner och god fruktsallad.
Glass fanns det till lunch och den var suveränt god! 


Så var det då kakbuffén. Den ångrar man så här efteråt när man ställt sig på vågen!
Ät du, du ångrar dig sen, sa alltid min pappa. Han var klok han.


Ja, detta är också frukt som dekoration. En kväll var det Kap Verdisk afton och då var restaurangen smyckad med massa såna här.
En specialitet som jag nu inte kommer ihåg vad den hette men var motsvarigheten till vår pyttipanna. Det fanns flera sådana denna kväll och alla var goda. Man tagar vad man haver var recepten till dessa pytter!

Här en annan variant.


Och en till.


Ingången kanske inte var lika dekorerad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar